Naložbeno zlato Zlatarstvo DAR

Zlatarstvo DAR ponuja številno izbiro nakupa naložbenega zlata. V naši trgovini ga je mogoče kupiti v različnih količinah. Nakup naložbenega zlata se priporoča za vse ljudi in organizacije, ki želijo svoje premoženjo shraniti v fizični obliki, ki ohranja visoko vrednost.

Zlato je vedno ohranjalo svojo vrednost skozi številne generacije in spremembe ekonomskega poslovanja. Svoja denarna sredstva lahko pretvorimo v žlahtno kovino, ki je vedno privlačna za odkup, neglede na stanje ekonomije v določeni državi ali svetu.

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki: 00386 59978899

V kontakt lahko tudi stopite preko kontaktnega obrazca na strani https://www.zlatarstvo-dar.si/kontakt/ ali pa nam pišete direktno na elektronski naslov: sluga.shop@gmail.com

Zlate palice naložbenega zlata
Naložbeno zlato

Blagovna znamka Argor Heraeus

Zlatarstvo Dar prodaja naložbeno zlato od enega izmed najbolj prestižnih podjetij po imenu Argor Heraesus. To je Švicarsko podjetje, ki se ukvarja z dragocenimi kovinami in industrijsko obdelavo kovin od leta 1960. Pri pridobivanju in obdelavi zlata uporabljajo številne tehnologije, ki spadajo v sam tehnološki vrh sveta. Posebej vredna omembe je kinebar tehnologija, ki omogoča, da se vse zlate palice podjetja označijo s posebnim hologramom, ki ga je nemogoče ponarediti.

 

Na začetku svojega obstoja je bilo podjetje poznano po imenu Argor SA, nato pa se je leta 1980 združilo z Nemškim podjetjem Heraeus, zato je sedaj poznano pod skupnim imenom Argor Heraeus.

V Zlatarstvu Dar predvsem prodaja različne artikle podjetja Argor Heraeus. Po želji ali naročilu, pa se lahko tudi zmenimo za nakup drugih kakovostnih znamk, kot so Austrian Mint, The Royal Canadian Mint, The Perth Mint, The Royal British Mint, South African Mint ipd.

Za vaše želje, sporočila in vprašanja smo na voljo na naslovu sluga.shop@gmail.com. Mogoče pa je tudi uporabiti kontaktni obrazec za vsa vprašanja, ki jih morda imate o nakupu naložbenega zlata. Obrazec pa lahko najdete tukaj: https://www.zlatarstvo-dar.si/kontakt/

Naložbeno Zlato v moderni ekonomiji in svetu

V današnjem svetu se zlato večinoma ne uporablja več kot pomožno sredstva za dolar, evro in druge valute. Kljub temu pa ima naložbeno zlato visoko vrednost in je bolj zaželjeno kot kadarkoli prej.

To dokazuje dejstvo, da imajo številne centralne banke in druge organizacije, ki se ukvarjajo s financami, v lasti skoraj petino zalog zlata na svetu. Banke in druge finančne inštitucije si neprestano povečujejo rezervo zlata, kar nakazuje na njegovo visoko vrednost. Obenem pa nam pokaže, da je naložbeno zlato idealno in stabilno sredstvo, če želimo pretvoriti denar v dolgoročno naložbo, ki jo lahko vnovčimo kadarkoli.

Zlati Prašiček za shranjevanje denarja

Ohranimo vrednost bogastva z naložbenim zlatom

Dandanes igra naložbeno zlato zelo pomembno nalogo v svetovnem trgu, kar se tiče ohranjanja vrednosti našega bogastva. S tem je mišljeno to, da ga lahko uporabimo za trgovanje pri skoraj vseh dejavnostih. Temu priča v prid dejstvo, da je zlato ohranjalo svojo vrednost skozi mnoge generacije. Denar pa lahko izgubi svojo vrednost, saj lahko že najmanjše spremembne v svetovni ekonomiji ali geo-politični ureditvi sveta povzročijo izgubo denarja.

Čas in Denar